Çağrı Merkezi
+ 90 212 511 53 85
Menü Gizle
Kategoriler
Kategoriler 
×
Ürün başarılı bir şekilde sepete eklendi.
Karşılaştır ()

Gizlilik ve Güvenlik


 


 


Üyelerimize daha güvenli bir internet ortami saglamak her zaman birinci öncelikli konumuz olacaktir. Bundan dolayi, üyelerimizin kendilerini rahat hissetmeleri ve site içi islemleri yaparken süphe duymamalari için bazi gizlilik haklari tanidik. Üyelerimizin, sahip olduklari bu haklar, asagida siralanmistir:


 


1. Elektronik posta adresiniz basta olmak üzere bize verdiginiz iletisim bilgileriniz hiçbir gerekçe ile baska kuruluslara dagitilmayacak ve reklam, tanitim, pazarlama yapmak amaciyla kullanilmayacaktir.


 


2. Bize verdiginiz üyelik bilgileri ve kisisel bilgileriniz, sizin onayiniz disinda diger üyeye ve firmaya açilmayacaktir. Ancak bu bilgiler, sitemizin kendi bünyesinde müsteri profili belirlemek amaciyla kullanilacaktir.


 


3. Üyelik formunu doldururken sizden istenen kisisel ve iletisim bilgilerinizden, zorunlu olanlar hariç, istediklerinizi kendi inisiyatifiniz dahilinde bize bildirebilirsiniz. Bize vermeyi tercih etmeyeceginiz bilgiler varsa, bu alanlari doldurmak veya isaretlemek zorunda degilsiniz. Zorunlu olanlar isareti ile belirtilmistir.


 


4. Üye girisi yaparak girdiginiz tüm bilgilere sadece siz ulasabilir ve bunlari sadece siz degistirebilirsiniz. Bir baska üyenin sizinle ilgili bilgilere ulasmasi ve bunlari degistirmesi mümkün degildir. Bundan dolayi kullanici adini ve sifrenizi hiç kimse ile paylasmamaniz gerekmektedir.


 


5. Üyelikle ilgili islemler ve siparis kayitlari güvenlik sertifikali alanda yapilmaktadir. Kredi karti islemleri 128 bit sifrelenmis güvenli alanda yapilmaktadir. Bu ilkeler ile kisisel haklariniz bizim tarafimizdan teminat altina alinmistir.